Logo She Designs

Projecten

Interieurontwerpen gemaakt met liefde en passie

Wat klanten zeggen

5/5

Door opgroeiende kinderen is de indeling van mijn huis steeds in beweging: box erin,spoelgoedhoekje. Nu de kinderen grotere worden zijn deze plekken overbodig geworden. We wisten niet goed hoe we de woonkamer goed konden benutten. We hebben Selma gevraagd om met ons mee te kijken. Selma Kijkt met een frisse blik naar on huis en heeft verschillende praktische tips gegevens voor de indeling en het kleurgebruik. Het huis klopt weer helemaal met de fase waarin we  nu zitten. Ook door een kleine aanpassing in een aantal meubels en een kleur op de muur is het huis in balans en voelt het nog meer als thuis!

-Sander en Vivien

5/5

Met behulp van Selma is ons huis helemaal geworden wat we wilden! Van onze losse ideeën maakte Selma een compleet plaatje waarin de ruimtes, kleuren en interieur op elkaar afgestemd zijn. Ze is professioneel, kan goed luisteren en nam onze ideeën mee en vulde ze aan met een frisse kijk en creativiteit. Ontzettend waardevol om samen te sparren over ideeën en dit samen te maken tot een thuis! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

-Tim en Annemarije

5/5

Nieuw inzicht en ideeën !
Waarbij we zelf van de vaste opstelling uitgingen in ons nieuwe huis gaf Selma ons nieuwe inzichten. Door Selma’s advies durfden we onze keuken helemaal te verplaatsen, en met een prachtig resultaat. Ze kwam bij ons thuis en maakte verschillende schetsen waar we zelf rustig over na konden denken om zo een goede beslissing te kunnen maken. Ook bracht zij onze smaken samen en droeg oplossingen aan, in kleur, samenhang, opstelling, maar ook type deuren en betegeling.

-Andre en Nadieh

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.