Logo She Designs

Over Selma

Interieurontwerper

Selma Hoff-Everaars (SHE)

Prettig kennis te maken

Who is SHE?

Hoi, ik ben Selma Hoff-Everaars, 40 jaar en het gezicht achter SHE Designs Interiors. Ik hou er van om mensen te enthousiasmeren en mijn interieur vakkennis te delen. Ik sta voor een persoonlijk, eerlijk en praktisch interieuradvies. Graag vertel ik iets meer over mijzelf zodat je mij kunt leren kennen.

Van origine ben ik een Groningse, die na tussenstops in Enschede en Utrecht, inmiddels alweer een tijd is neergestreken op de Veluwe in Apeldoorn. Hier woon ik een prachtige omgeving samen met mijn gezin: man, 2 dochters (5 en 9) en onze hond Evi.
Naast dat ik als creatieveling geniet van nieuwe ideeën en ontwikkelingen, zoals de verbouwingen van ons huis, ben ik een echt huismuts, die kan genieten van een heerlijk avondje Netflix of spelletjes spelen met mijn gezin. En dat in ons eigen gecreëerde huis, de plek die helemaal bij ons past. Kijk hier voor een binnenkijker bij ons thuis. Ons huis ook op tv gezien? Kijk de aflevering van Eigen huis en Tuin: lekker leven hier.

Een flinke dosis ervaring (15 jaar)

Tijdens mijn communicatiestudie aan de universiteit merkte ik dat ik mijn creativiteit onvoldoende kwijt kon en besloot ik na 2 jaar over te stappen op de HBO opleiding Interior Design and Styling aan de Jan des Bouvrie Academy. Deze Bachelor of Design heb ik succesvol afgerond. Hier heb ik vooral leren kijken naar ruimtes, behoeften leren analyseren en hoe je tot een gebalanceerd interieurplan kunt komen. Kennis die ik vervolgens jarenlang in de praktijk heb mogen brengen.

Als interieurontwerper was ik jarenlang verbonden aan een aantal grote woonwinkels, zoals Cilo, Eijerkamp en Combo Design. Bij deze werkgevers heb ik dagelijks plannen mogen uitwerken voor particulieren en bedrijven. Hoogtepunten zijn het werken met de VT wonen stijlstudio’s, het bezoeken van beurzen, waaronder in Milaan en natuurlijk de warme en mooie reacties van klanten. Ook de complete verbouwingen van ons huis in Utrecht en Apeldoorn hebben mij veel inzicht gegeven in alle nodige processen. Inmiddels heb ik door de jaren heen dus veel kennis opgebouwd van materialen, verschillende stijlen, merken en verbouwingsprocessen die jou op weg kunnen helpen voor mooie toepassingen in jouw interieur.

Tijd om mijn vleugels uit te slaan

Na al deze jaren in loondienst was het tijd om volledig voor mezelf te beginnen en dat heb ik gedaan! Als zelfstandige kan ik mij vrij van (vaste) merken, vanuit mijn eigen visie klanten helpen. Luisteren, analyseren en inleven behoren tot mijn sterke kanten. In combinatie met mijn ruimtelijk inzicht en creativiteit heb ik alles in huis om voor jou een persoonlijk en toepasbaar interieurontwerp te creëren. Nu is het tijd om jou beter te leren kennen! Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen, stuur je mij een bericht?

SHE DESIGNS in de media:
In de Buurt: Binnenkijken
In de Buurt: Kijktip op tv
RTL nieuws : Eigen Huis en Tuin: lekker leven
In de Buurt: Terugkijken Eigen Huis en Tuin: lekker leven

SHE Designs Interiors

Ik hou van praktische oplossingen, out of the box denken en vanuit samenwerking tot een mooi interieurontwerp komen.

Selma
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.