Logo She Designs

Zoek je de beste interieurstylist in

Apeldoorn

Er zijn veel interieurstylisten in

Apeldoorn

Dus kijk goed wie aansluit bij je wensen. Bekijk deze website en lees ook de reviews. Ik doe mijn werk op mijn eigen authentieke manier, en dat werkt! Ik geniet ervan en mijn klanten genieten van hun woonomgeving!

SheDesigns inspireert en adviseert inwoners van

Apeldoorn

Of je interieurstylist nou in

Apeldoorn

woont, of niet, het gaat erom dat ze bij jou thuis komt voor een goed interieuradvies!

Je wilt het nu helemaal goed aanpakken en een geheel creëren met je oude en nieuwe spullen. Ook wil je graag kleur toevoegen, maar welke en waar?

Je bent bang dat je verkeerde keuzes gaat maken en je ziet er een beetje tegenop; er komt veel op je af en je hebt al druk genoeg met je gezin en werk.

Het liefst zie je jezelf nu al heerlijk op de (nieuwe) bank relaxen met een kop koffie of wijntje;-). Wat een fijn vooruitzicht. Maar goed, eerst moet je nog heel wat stappen zetten…

Komt goed!
Kwestie van de juiste hulp inschakelen; iemand die je begrijpt, die naar je luistert en die kennis van zaken heeft. Kies de juiste interieurstylist en je hebt jaren plezier van je fijne kleuren en handige interieuroplossingen. 

Over mij

Van interieur ideeën naar een toepasbaar interieurontwerp

Ik houd van praktische oplossingen, out of the box denken en vanuit samenwerking tot een mooi interieurontwerp komen. Ik neem je mee in mijn creatieve denkproces, deel mijn interieur vakkennis en mix stijlen zodat er een persoonlijk interieurontwerp ontstaat. Door het gesprek aan te gaan tijdens een brainstorm werken we toe naar een interieuradvies dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Mijn diensten

Ik heb verschillende pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een pakket op maat, of een losse dienst? Dat kan uiteraard ook!

Inspiratiesessie

Ik kom 1,5 uur brainstormen bij jou thuis

Interieuradvies

Ik kom 3 uur brainstormen bij jou thuis en je ontvangt een digitaal bestand

Interieurontwerp op maat

Ik ga met jouw specifieke woonuitdaging aan de slag!

Interieur inspiratie workshop

Je maakt je eigen moodboard en gaat met een berg aan inspiratie naar huis!

Geïnteresseerd?

Hulp nodig? Ik kom graag bij je thuis en denk met je mee! Interesse in een interieur inspiratiesesie, een interieuradvies of interieurontwerp of heb je vragen? 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.