Logo She Designs

Interieurontwerp op maat

Vanuit een samenwerking tot een mooi interieurontwerp komen

Wat kun je van het interieurontwerp op maat verwachten?

Je hebt een nieuw huis gekocht of je gaat verbouwen en je wilt het optimale uit je interieur halen maar weet niet waar je moet beginnen. Kan ik mijn keuken anders indelen en hoe maak ik optimaal gebruik van de verlichting? Of door een uitbouw wordt de woonkamer ineens groter, hoe kan ik die dan indelen een wat zijn handige plekken voor de stopcontacten? Of de slaapkamer mag eindelijk ook een keer een sfeervolle ruimte worden. Ik ben benieuwd met welke woonuitdaging ik jou kan helpen! Bij het interieurontwerp op maat bespreken we vooraf wat je wensen zijn en kijken we welke stappen we moeten zetten om tot een passend traject te komen. Of je nou op zoek bent naar een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken, badkamer, kinderkamer, werkkamer, slaapkamer of een verlichtingsplan ik maak een passende offerte voor je. Ik luister naar jouw wensen, denk met je mee, ik inspireer en ondersteun je bij het maken van beslissingen en we creëren een toepasbaar interieurontwerp.
Wat je krijgt

Interieurontwerp op maat

Wanneer we na een kennismakingsgesprek een passend traject hebben gevonden begin ik altijd met een brainstormsessie aan huis. Dit geeft een goede basis om uitgangspunten te creëren voor het interieurontwerp. Bij een uitgebreid interieurontwerp ga ik het concept verder uitwerken en hebben we meerdere contactmomenten. Er wordt een concreet en creatief plan gecreëerd met doordachte indelingen, kleuren, materialen, stijl, meubelen en verlichting dat overzichtelijk gebundeld wordt in een projectdossier. Met het interieurontwerp op maat kun je goede doordachte keuzes maken om je interieur helemaal naar wens uit te voeren.

Kijk hier voor een voorbeeld van een interieurontwerp op maat.

Prijs op aanvraag*
Kom je er toch niet uit?

Vervolgadvies

Ik heb veel ervaring met het realiseren van de inrichting van ruimtes: denk aan meubels, keukens, vloeren, verlichting, raambekleding, etc. ik kan je helpen aan winkels, bedrijven en vakmensen om je plan te helpen uitvoeren. Heb je hulp nodig om keuzes te maken, dan is dit mogelijk!
€ 90,- per uur
Incl. btw

Met trots

Wat klanten zeggen

5/5

Nieuw inzicht en ideeën !
Waarbij we zelf van de vaste opstelling uitgingen in ons nieuwe huis gaf Selma ons nieuwe inzichten. Door Selma’s advies durfden we onze keuken helemaal te verplaatsen, en met een prachtig resultaat. Ze kwam bij ons thuis en maakte verschillende schetsen waar we zelf rustig over na konden denken om zo een goede beslissing te kunnen maken. Ook bracht zij onze smaken samen en droeg oplossingen aan, in kleur, samenhang, opstelling, maar ook type deuren en betegeling.

-Andre en Nadieh

5/5

Met behulp van Selma is ons huis helemaal geworden wat we wilden! Van onze losse ideeën maakte Selma een compleet plaatje waarin de ruimtes, kleuren en interieur op elkaar afgestemd zijn. Ze is professioneel, kan goed luisteren en nam onze ideeën mee en vulde ze aan met een frisse kijk en creativiteit. Ontzettend waardevol om samen te sparren over ideeën en dit samen te maken tot een thuis! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

-Tim en Annemarije

5/5

Door opgroeiende kinderen is de indeling van mijn huis steeds in beweging: box er in, speelgoedhoekje. Nu de kinderen grotere worden zijn deze plekken overbodig geworden. We wisten niet goed hoe we de woonkamer goed konden benutten. We hebben Selma gevraagd om met ons mee te kijken. Selma Kijkt met een frisse blik naar on huis en heeft verschillende praktische tips gegevens voor de indeling en het kleurgebruik. Het huis klopt weer helemaal met de fase waarin we  nu zitten. Ook door een kleine aanpassing in een aantal meubels en een kleur op de muur is het huis in balans en voelt het nog meer als thuis!

-Sander en Vivien

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.