Logo She Designs

Interieuradvies

Luisteren - Inspireren - Creëren

Wat kun je van het interieuradvies verwachten?

Hoe groot moet de bank zijn? Welke kleuren en materialen kies ik? Welke stijl past bij mij? Je heb al wel wat ideeën maar weet niet hoe je alles moet combineren en je durft geen knopen door te hakken. Want hoe weet je of je de goede keuzes maakt? Tijdens het interieuradvies en inspiratie aan huis gaan we tijdens een brainstormsessie in op de indeling van de ruimte, kijken we welk kleurenpallet bij jou past en werken we samen naar een stijl en plan toe die echt bij jou past. Ik luister naar jouw wensen, inspireer je met stalen en vakkennis en creëer samen met jou een interieurplan waarmee je een houvast hebt om je plan uit te voeren.
Wat je krijgt

Interieuradvies

Tijdens dit interieuradvies gaan we samen brainstormen. Ik kom bij je thuis met stalen van stoffen, kleuren, vloeren, behang etc. en help je op weg met concrete interieuradviezen. Door samen te sparren kijken we naar de meest optimale indeling van de ruimte en kom je direct te weten welke kleuren, materialen en vormen het beste passen bij jouw persoonlijke stijl. Ik help je graag bij het vertalen van het plan naar passende meubelen zodat je goede doordachte keuzes kunt maken om je interieur helemaal naar wens uit te voeren.
 • Telefonisch intakegesprek
 • Persoonlijk advies aan huis van 3 uur, bestaande uit:
  – Ruimte om al je interieurvragen te stellen
  – Inspiratiegesprek met brainstorm vol met ideeën en tips
  – 2 à 3 indelingsschetsen van de ruimte, die ter plekke worden gemaakt
  – Het samen vinden van jouw persoonlijke stijl, die wordt vertaald naar kleur, materiaalgebruik en passende meubelen
  – Mondelinge tips, informatie en inspiratie aan de hand van meegenomen stalen
 • Achteraf ontvang je een digitaal bestand met de besproken punten en de plattegrond in zwart/wit in 2D
 • Optioneel (meerprijs)
 • – Meubelvoorstel incl.verkooppunten
  – Lichtplan
  – Begeleiding bij het realiseren van het plan

Vanaf € 550*
(excl. reiskosten à € 0,30 per kilometer buiten Apeldoorn)
* de prijs is gebaseerd op een woon/eetkamer/ keuken tot 50 m2 ( meerdere ruimtes of m2 in overleg). Het bedrag is incl.21% BTW
Kom je er niet uit?

Vervolgadvies

Ik heb veel ervaring met het realiseren van de inrichting van ruimtes: denk aan meubels, keukens, vloeren, verlichting, raambekleding, etc. ik kan je helpen aan winkels, bedrijven en vakmensen om je plan te helpen uitvoeren. Heb je hulp nodig om keuzes te maken, dan is dit mogelijk!
€ 90,- per uur
Incl. btw

Met trots

Wat klanten zeggen

5/5

Met behulp van Selma is ons huis helemaal geworden wat we wilden! Van onze losse ideeën maakte Selma een compleet plaatje waarin de ruimtes, kleuren en interieur op elkaar afgestemd zijn. Ze is professioneel, kan goed luisteren en nam onze ideeën mee en vulde ze aan met een frisse kijk en creativiteit. Ontzettend waardevol om samen te sparren over ideeën en dit samen te maken tot een thuis! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

-Tim en Annemarije

5/5

Toen we ons nieuwe huis hadden gekocht vonden we het lastig om gevoel bij de ruimtes en bij het creëren van een stijl. Selma heeft ons hierin goed op weg geholpen door ons inrichtingsmogelijkheden te laten zien icm. met tips over kleurgebruik en combinaties. Ze kwam met creatieve ideeën, luisterde goed en was erg betrokken. We wonen nu met veel plezier in ons nieuwe huis en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt Selma!

-Erik en Chantal

5/5

Selma heeft ons ontzettend goed geholpen bij het brainstormen over onze nieuwbouwwoning. Ideeën waar we zelf niet op hadden kunnen komen en die we ook doorgevoerd hebben. Selma is een betrouwbare, enthousiaste dame met veel passie voor haar werk!

-Wendy en Stefan

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.