Logo She Designs

Inspiratiesessie

Interieurinspiratie en tips

Wat kun je van de interieur inspiratiesessie verwachten?

Je kunt met enkele kleine aanpassingen en wat tips al snel een andere sfeer in het interieur creëren of een gewenste indeling maken. Aan het einde van deze interieur inspiratiesessie zit je vol met ideeën, tips en antwoorden op je interieur vragen en kun je snel aan de slag.
Wat je krijgt

Inspiratiesessie

Bij deze interieur inspiratiesessie beantwoord ik al jouw woonvragen. Je hebt al veel interieurideeën maar vind het moeilijk keuzes en combinaties te maken. Ik kom bij je thuis met stalen van verf, vloeren, stoffen, behang, etc. Je krijgt inspiratie om vervolgens je interieur helemaal naar wens te realiseren.
  • Advies aan huis van 2 uur
  • Ruimte om je woonvragen te stellen en waar nodig indelingsadvies
  • Mondelinge tips, informatie en inspiratie aan de hand van meegenomen stalen
  • Je maakt zelf aantekeningen tijdens het advies
Investering € 250,-
(excl. reiskosten à € 0,30 per kilometer buiten Apeldoorn)
* de prijs is gebaseerd op een woon/eetkamer/keuken tot 50 m2 (meerdere ruimtes of m2 in overleg). Het bedrag is incl.21% BTW
Kom je er toch niet uit?

Vervolgadvies

Ik heb veel ervaring met het realiseren van de inrichting van ruimtes: denk aan meubels, keukens, vloeren, verlichting, raambekleding, etc. ik kan je helpen aan winkels, bedrijven en vakmensen om je plan te helpen uitvoeren. Heb je hulp nodig om keuzes te maken, dan is dit mogelijk!
€ 90,- per uur
Incl. btw

Met trots

Wat klanten zeggen

5/5

Na jaren van klussen in onze jaren 30 woning bleven we de warmte missen in ons interieur. Nadat we een avond met Selma om de tafel hadden gezeten konden we aan de slag met al haar tips en adviezen. Inmiddels genieten we nu van een mooi, warm, praktisch en persoonlijke woonkamer en keuken. Selma denkt met je mee, geeft goed en praktisch advies, heeft veel kennis en laat je thuis voelen in je nieuwe interieur.

-Caroline en Werner

5/5

Toen we ons nieuwe huis hadden gekocht vonden we het lastig om gevoel bij de ruimtes en bij het creëren van een stijl. Selma heeft ons hierin goed op weg geholpen door ons inrichtingsmogelijkheden te laten zien icm. met tips over kleurgebruik en combinaties. Ze kwam met creatieve ideeën, luisterde goed en was erg betrokken. We wonen nu met veel plezier in ons nieuwe huis en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt Selma!

-Erik en Chantal

5/5

In ons nieuwbouwhuis hadden we nogal een uitgesproken, hysterisch onsamenhangend interieur. Selma wist er en sfeervol, warm, kloppend geheel van te maken, wat nog steeds echt ‘ons’ is. Echt heel fijn! Dank Selma!

– Marloes en Martijn

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.