Logo She Designs

Interieur inspiratie workshop

Door de interieur inspiratie workshop ontdek je welke woonstijl er echt bij je past.

Wat kun je van de interieur inspiratie workshop verwachten?

Wil je aan de slag met je interieur maar weet niet goed waar je moet beginnen? Dan is een interieur inspiratie workshop wat voor jou! Tijdens de workshop ga je op zoek naar jouw eigen stijl, kleurgebruik en oplossingen voor het indelen van een ruimte. Je gaat je ideeën vertalen naar een moodboard en gaan we met de plattegrond van de ruimte aan de slag. Het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur en kun je goed gebruiken bij nieuwe aankopen of aanpassingen in huis. Je gaat naar huis met een berg aan inspiratie en naast het lekker knippen, plakken en bladeren in tijdschriften is het ook heel gezellig!
Wat je krijgt

Interieur inspiratie workshop

De workshop is voor iedereen! Af en toe geef ik een workshop op locatie, maar kom ook graag bij jouw thuis. Denk hierbij aan een vriendinnen uitje, moeder-en-dochter-dag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, housewarming gift, gewoon omdat het leuk is!
  • Workshop op locatie bij woonwinkel LAB02 in Apeldoorn:nog geen nieuwe datum bekend
  • De workshop duurt ongeveer 3 uur.
  • We beginnen met een presentatie met uitleg en voorbeelden.
  • Daarna ga je aan de slag met jouw moodboard en plattegrond. Ik kijk ondertussen met je mee en geef tips.
  • Aan het einde van de interieur inspiratie workshop ga je naar huis met jouw eigen moodboard én een berg aan inspiratie.

Om ervoor te zorgen dat de aandacht goed verdeeld wordt tijdens de workshop, gaat mijn voorkeur uit naar een groepje van max 8 personen.

Prijs €49,- p.p.
(Een workshop aan huis prijs op aanvraag)
Kom je er toch niet uit?

Vervolgadvies

Ik heb veel ervaring met het realiseren van de inrichting van ruimtes: denk aan meubels, keukens, vloeren, verlichting, raambekleding, etc. ik kan je helpen aan winkels, bedrijven en vakmensen om je plan te helpen uitvoeren. Heb je hulp nodig om keuzes te maken, dan is dit mogelijk!
€ 90,- per uur
Incl. btw

Met trots

Wat klanten zeggen

5/5

Een superleuke workshop Interieur Inspiratie gehad van een enthousiaste en kundige Selma. De locatie is tof (Lab02 Apeldoorn) en koffie/thee met wat lekkers goed verzorgd.
We waren met een select groepje, waardoor er genoeg tijd was voor individuele aandacht en vragen. Selma had een leuke opbouw van de workshop door eerst wat theorie te delen en vervolgens ons zelf aan de slag te laten gaan. Hierbij liep ze langs om je waar nodig te informeren, adviseren, mee te denken en vragen te beantwoorden. Misschien dat het nog wel leuk is om nog iets meer tijd te besteden aan inspiratiebeelden.
Ik heb in ieder geval een aantal nieuwe ideeën opgedaan om mee verder te kunnen!
Nogmaals bedankt Selma!
-Jellie

5/5

Superleuke workshop van Selma op het gebied van interieur ontwerp gevolgd. Leuk om na uitleg van Selma in een groep met je eigen ontwerp aan de slag te gaan. Selma komt met goede adviezen en denkt mee vanuit haar expertise. Resultaat, een concreet plan voor de keuken en de slaapkamer. Kortom, zeer de moeite waard!

– Suzan

5/5

Leuke afwisselende, interactieve en gezellige workshop. Ondanks de korte tijd veel inspiratie kunnen opdoen en creatief bezig geweest. Selma weet wat ze doet en kan dit ook goed overbrengen aan een ander. Selma maakt de invulling van de workshop heel persoonlijk.

– Niki

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.