Logo She Designs

Interieuradvies

Interieuradvies – Ontwerp- Inspiratie

Samen creëren we een toepasbaar interieurontwerp

Voor elke interieur vraag een passend interieuradvies

Met welk interieuradvies aanbod ik jou kan helpen is afhankelijk in welke fase van het interieur proces je zit en welke vragen je hebt. Op basis van verschillende fases, mogelijkheden en vragen heb ik vier interieur pakketten samengesteld. Van interieur inspiratie en snel aan de slag tot een (ver/nieuw) bouwtraject met een interieurontwerp op maat. Klik op de interieur pakketten om te kijken welke het beste bij jouw wensen aansluit. Vind je het moeilijk om te bepalen welk interieur pakket bij je past, informeer vrijblijvend en we overleggen wat voor jou een passende optie is. Ook bij het realiseren van het interieurontwerp kan ik je helpen. Ik heb goede contacten met winkels, bedrijven en vakmensen die je kunnen helpen om je interieuradvies naar wens uit te voeren.

Inspiratiesessie

Ik kom 1,5 uur brainstormen bij jou thuis

Interieuradvies

Ik kom 3 uur brainstormen bij jou thuis en je ontvangt een digitaal bestand

Interieurontwerp op maat

Ik ga met jouw specifieke woonuitdaging aan de slag!

Interieur inspiratie workshop

Je maakt je eigen moodboard en gaat met een berg aan inspiratie naar huis!

interieuradvies inspiratiesessie interieurontwerp

Wanneer kom ik bij jou langs voor een interieuradvies?

Ik kom bij je thuis met een auto vol stalen, inspiratie en vakkennis!
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stel ze gerust.