Who is SHE...... Ik ben Selma Hoff- Everaars, een creatieve duizendpoot die staat te popelen om haar creativiteit met zo veel mogelijk mensen te delen! De creativiteit was al jong zichtbaar en het was dan ook geen verrassing dat ik daar iets mee wilde. Na mijn afgeronde HBO opleiding Lifestyle adviseur, interior design en styling heb ik al 10 jaar ervaring opgedaan als interieurontwerper en adviseur bij design winkels.
Nu ik moeder ben is de passie voor het inrichten van kinderkamers en alles wat daar mee te maken heeft gegroeid. Deze passie wil ik graag delen en andere jonge ouders inspireren. 

Mijn enthousiasme, mijn creativiteit en kennis zijn de juiste formule voor SHE Designs for kids. Voor een persoonlijk ontwerp voor de kinderkamer ben je bij mij aan het goede adres. Vind je het leuk om zelf met de kinderkamer aan de slag gaan? In de workshops die ik geef krijg je volop inspiratie en tips die je als uitgangspunt voor je baby- of kinderkamer kunt gebruiken. Op deze manier kan ik ook mijn kennis delen en veel ouders inspireren.