Posters

Wil je de kinderkamer een beetje karakter geven dan is het een goed idee om dat met een of meerder posters te doen. Er zijn heel veel leuke, lieve, grappige posters op de markt.

 

DIY kinderkeuken

Een kinderkeukentje is helemaal hot en zorgt voor veel speelplezier. Ze zijn alleen een doorn in het oog van het interieur. 

Creatief met washi tape

Soms hoeft een mooie wand in een kinderkamer helemaal niet veel geld te kosten. Een beetje creatief met washi tape aan de slag en je krijgt een super mooi resultaat!

Behang kiezen

De eyecatcher van de kinderkamer is vaak het behang. Kies voor een leuke speelse print en de kamer krijgt gelijk karakter.

Kleurenpalet

Vaak is het moeilijk om een begin te maken bij de inrichting van een kamer. Een mooi kleurenpalet kan dan een goed uitgangspunt zijn!

Kinderkapstok

De wereld van de kinderkapstokken..... Hoe leuk is het als je kindje zelf zijn of haar jas kan ophangen.

Inspiratie op pinterest

Inspiratie begint met mooie inspiratie beelden. Pinterest is hier uitermate geschikt voor!

Nieuw Logo

Yes eindelijk is het logo af!  Er zijn heel wat variaties gemaakt maar dit is het eindresultaat geworden, ik ben er blij mee!

Welkom op mijn nieuwe blog. Hierin ga ik elke week leuke nieuwe en inspirerende onderwerpen bespreken op het gebied van de inrichting van de baby en of kinderkamer.